Rüyada ev sıva yapmak

Rüyada ev sıva yapmak daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına ve çok büyük bir mutluluk yaşayarak işlerinin düzeleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ev sıva yapmak gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Rüyada evi sıva yapmak rahat geçinerek yaşayacağına, yeni bir iş olanağı yakalamaya işaret etmektedir.

Rüyada ev sıvası yapmak her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine işaret eder.

Rüyada ev sıva yapmak işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada eve sıva yapmak her arzunun kişiyi mutlu edecek şekilde gerçek olacağına, çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine delalettir.

Rüyada duvar sıvası yapmak öz güven kazanacağına, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına tabir olunur.

Rüyada sıva yapmak sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada duvara sıva yapmak kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına delalet eder.

Rüyada çamurla sıva yapmak ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments