Rüyada ev sıvası yapmak

Rüyada ev sıvası yapmak rızkının genişleyeceğine, kasasının ağırlaşacağına, aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, daha fazla yakınlaşacağına, yapmak istediği şeylerde çok büyük bir sorun ile karşılaşacağına, sıkıntılarını bir köşeye atacağına, ardından sevinçli bir haber alınacağına, bir sebeple hem çok şaşıracağına, hem de çok üzüleceğine, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine rivayet eder.

Rüyada ev sıvası yapmak gördüyseniz:

  • Sonra bazı durumlarda aşırı karamsar bir ruh haline bürünebilirsiniz.

Rüyada ev sıva yapmak yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine delalettir.

Rüyada evi sıva yapmak kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve sıva yapmak mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına delalettir.

Rüyada ev sıvası yapmak eğlenceli günler geçireceğine, bunun kişi için olumlu sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada duvara sıva yapmak aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına işarettir.

Rüyada duvar sıvası yapmak çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada sıva yapmak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine rivayet eder.

Rüyada çamurdan sıva yapmak daha iyi yerlere geleceğine, sıkıntılarının artacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments