Rüyada şişeden içki içmek

Rüyada şişeden içki içmek fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, tartışmaların sona ereceğine ve kalp kırıklıklarının barışla noktalanacağına, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine işarettir.

Rüyada şişeden içki içmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdekilerle karşlıklı olarak birbirinizi kırabilirsiniz.

Rüyada şişeyle içki içmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yoluna çıkan tüm engelleri kolaylıkla aşacağına işaret etmektedir.

Rüyada içki şişesinden su içmek afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, malından ve parasından olacağına, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine delalettir.

Rüyada şişeden içki içmek iç huzurunu dengede tutabilmek için uğraşacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalıp çok büyük üzüntü ve endişe duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki şişesinden içki içmek çok sevineceğine ve heyecanlanacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve allah’a şükredecek durumlara geleceğine yorulur.

Rüyada içki şişesi atmak çevresi tarafından güvenilen biri olarak anılacağına, böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına tabir olunur.

Rüyada içki şişesi saklamak yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, geçmiş yıllarda yaptığı kötü şeylerden ve işlediği günahlardan pişman olmasından ötürü bunların allah katında affedileceğine alamet eder.

Rüyada şişede içki görmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments