Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, umutlarının çoğalacağına, dostlarıyla bir araya geleceğine, deşarj olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren konular maddi manevi yorucu gelişmeler yaşanabilir.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek işin düzeltileceğine, en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan rüya, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine alamet eder.

Rüyada elinde içki şişesi görmek verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, arzularının yerine geleceğine inanılır.

Rüyada içki şişesinden su içmek yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine, yardımı ile onlara ilaç ve şifa olduğunu görerek çok mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada içki şişesi saklamak kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına rivayet eder.

Rüyada içki şişesi taşımak maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine delalet eder.

Rüyada içki şişesi atmak sakin ve güzel bir hayat süreceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş içki şişesi görmek düşmanından kurtulmaya, dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada içki şişesinden içki içmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments