Rüyada içki şişesinden içki içmek

Rüyada içki şişesinden içki içmek aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına, bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, işlerin sürekli artacağına, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada içki şişesinden içki içmek gördüyseniz:

  • Daha enerjik olabilmek için birtakım aktivitelerde bulunun.

Rüyada şişeden içki içmek sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına, kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına delalettir.

Rüyada şişeyle içki içmek hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine inanılır.

Rüyada içki şişesinden içki içmek zararını tamamen kapatacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına inanılır.

Rüyada içki şişesinden su içmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine inanılır.

Rüyada içki şişesi saklamak kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine işaret eder.

Rüyada içki şişesi taşımak hastalanacağına, üzüleceğine, içine düşen fesada yeniliceğine delalet etmektedir.

Rüyada şişede içki görmek iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, elini tutup, gözünün yaşını sileceğine işaret eder.

Rüyada içki şişesi atmak duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, zinaya ve yasak olana uzak duracağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments