Rüyada içki şişesi atmak

Rüyada içki şişesi atmak geleneklere ve göreneklere değer verileceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, kaçırılan fırsatların tekrar yakalanacağına, her zaman el üstünde tutulacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına delalettir.

Rüyada içki şişesi atmak gördüyseniz:

  • Biraz daha rahat olmaya çalışın, umut size uzak olmamalı, hiçbirşey son değildir, sürprizler yaşamın ta kendisidir.

Rüyada içki şişesi atmak yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, onların yaralarına merhem olacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına, sağlığı ile ilgili sorun yaşayan bir akrabasının tedavisini üstleneceğine yorulur.

Rüyada şişede içki görmek moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalettir.

Rüyada içki şişesinin kırıldığını görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada içki şişesinden içki içmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Rüyada boş içki şişesi görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, borcunun kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada şişeden içki içmek zarar etme riskini en aza indireceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada içki şişesi kırmak eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, kazancının da eksilmeyeceğine delalettir.

Rüyada içki şişesinden su içmek aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, hüsrana uğratacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments