Rüyada sırtının terlediğini görmek

Rüyada sırtının terlediğini görmek her günün kendisine daha büyük keyif vereceğine, maddi açıdan dibe vurulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına, sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, işlerinin bollaşacağına, büyük problemler yaşanacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, canının kıymetini bileceğine, maddi olarak ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada sırtının terlediğini gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişilerin asıl niyeti farklı olabilir, kulaklarınızı açmanızda fayda var.

Rüyada sırtının terlediğini görmek karamsarlığından, çekimserliğinden, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, olayın ağız münakaşasına varacağına işarettir.

Rüyada sırtı terlemek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine tabir olunur.

Rüyada güneşten terlemek ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine alamet etmektedir.

Rüyada alnı terlemek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, aile bireylerinin mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada alnının terlediğini görmek atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya delalet eder.

Rüyada yüzünün terlediğini görmek aile büyüklerinin takdirinin kazanılacağına, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmüş birinin terlediğini görmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, zarar edeceği bir durumdan başarı kazanacağı bir mevkiye çıkacağına ve kendisine uygun bazı projeler gerçekleştireceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments