Rüyada yüzünün terlediğini görmek

Rüyada yüzünün terlediğini görmek problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, bir sebeple büyük tartışmalar yaşanacağına, yakın bir zaman içinde evde huzurun kalmayacağına ve aile büyüklerinin de bu duruma üzüleceğine, büyük rahatlık yaşanacağına, daha azimli, daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüzünün terlediğini gördüyseniz:

  • Gelişmelerin büyüsüne kapılan yakınlarınızın sizi hızlı karar vermeye zorlamalarına kulak asmamalısınız.

Rüyada yüzünün terlediğini görmek iş hayatında çok büyük başarılar kazanacağına, malının ve parasının kendisi için fazlaca yerinde olacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine tabir olunur.

Rüyada sıcaktan terlemek evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına inanılır.

Rüyada ölen kişinin terlediğini görmek kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine delalettir.

Rüyada su gibi terlemek berekete ve bolluğa kavuşulacağına, öz güven kazanacağına alamet eder.

Rüyada boncuk boncuk terlemek zafer elde edeceğine, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına yorulur.

Rüyada çocuğunun terlediğini görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, bekarsa bu kimseden göreceği yoğun ilgi sonrasında evlilik kararı alacağına tabir olunur.

Rüyada başka birinin terlediğini görmek elinin bollaşmasına vesile olacağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına yorulmaktadır.

Rüyada sırılsıklam terlemek bolluk içinde bir hayat yaşanacağına, tatsızlıkların aşılacağına, dertleri biteceğine, atılan adımlar sayesinde hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments