Rüyada koltuk altının terlediğini görmek

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, parasal sıkıntılarının çok büyük olacağına ve eğer önlem almazsa çok daha kötü durumlara düşeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, rüya sahibinin, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine yorulur.

Rüyada koltuk altının terlediğini gördüyseniz:

  • Duygusal ya da ekonomik açıdan kendinizi zorlayacak planlar yapıyor olabilirsiniz.

Rüyada koltuk altının terlediğini görmek kazanılan paranın artacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin terlediğini görmek bazı büyük sorunlarla uğraşılacağına, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada ölen birinin terlediğini görmek sorunlarının günden güne artacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalettir.

Rüyada eli terlemek sevdiğinizle hoşça vakit geçirmeye, hayır vereceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin terlediğini görmek zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına rivayet eder.

Rüyada ölmüş birinin terlediğini görmek rahatının yerine geleceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına işarettir.

Rüyada koşarak terlemek hayaline kavuşacağına, darlıktan ferahlığa çıkılacağına, sorunların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada güneşte terlemek çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments