Rüyada sırtında halı taşımak

Rüyada sırtında halı taşımak rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, huzurlu günlerin biteceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, büyük bir başarının elde edileceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, kişinin muradına ereceğine ve yaşamak istediği herşeyi yaşama şansına nail olacağına işaret eder.

Rüyada sırtında halı taşımak gördüyseniz:

  • Bazı güzel sürprizlerle karşılaşmanız gerekiyor.

Rüyada sırtında halı taşımak çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, fırsatları tam zamanında değerlendireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada halıyı sırtına almak rakiplerini yeneceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada omzunda halı taşımak bolluk ve bereket içinde olacağına, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına delalet eder.

Rüyada ıslak halı taşımak gıybet edeceğine, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada halı taşımak eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş anneyi sırtında taşımak aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, huzurunun, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, bu durumu içine sindiremeyerek zor ve üzüntülü günler geçireceğine delalettir.

Rüyada köpeği sırtında taşımak düzenli bir işe kavuşulacağına, yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına işaret eder.

Rüyada bebeği sırtında taşımak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments