Rüyada karısını sırtında taşımak

Rüyada karısını sırtında taşımak sevilen bir kişi ile yaşanan bir tatsızlığı düzeltmek için geç kalındığına, ne kadar çok istenirse istensin hayallerin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarının en kısa zaman içinde son bulacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, zarar edeceği bir çalışmaya girmek zorunda kalacağına, helal rızka sahip olunacağına, huzurun kaçacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada karısını sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Acil hareket arzusu sıkıntı yaratabilir.

Rüyada karısını sırtında taşımak birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada hamile kadını sırtında taşımak rekabet halinde olduklarına karşı üstünlük ve güç elde edeceğine, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına alamet eder.

Rüyada sırtında un çuvalı taşımak birçok sıkıntıya iyi geleceğine, başka işlere girmek için fırsat yaratılacağına tabir olunur.

Rüyada anneyi sırtında taşımak aralarındaki sevgi, sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada ölmüş babayı sırtında taşımak sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına, yeni bir eve taşınılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, rızkının sonsuz olacağına yorulur.

Rüyada yaşlı bir kadını sırtında taşımak ayağa kalkacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sırtta çanta taşımak başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, herkesin şaşırtılacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırtta adam taşımak yüzünden gülücüklerin, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, yeni bir eve sahip olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments