Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak

Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, ele geçen kazancın allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, iç dünyanızın sakinleşeceğine, birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, kişinin tek başına kalacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak gördüyseniz:

  • Siz ne kadar ciddiye almazsanız o kadar geçici olacaklar.

Rüyada sevgiliyi sırtında taşımak beden sağlığının zarar göreceğine, bir karıncayı dahi incitmeyecek kadar ince ruhlu ve hoş gönüllü olacağına delalettir.

Rüyada sırtta odun taşımak kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok rahat edeceği ve büyük kazanç elde edeceği bir işe gireceğine, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına delalet eder.

Rüyada sırtta adam taşımak yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın işaret etmektedir.

Rüyada kocasını sırtında taşımak yeni çalışmalar yapılacağına, çok büyük bir aile gibi hareket edileceğine, kötü ve zor günler geçireceğine inanılır.

Rüyada birini sırtına alıp taşımak sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yorganı sırtında taşımak başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sırtında ekmek taşımak barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, kindar olacağına, özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine işaret eder.

Rüyada sırtında un taşımak sürpriz olayların meydana geleceğine tabir edilir ve rüya sahibinin derdinin, kederinin dağılacağına, kişinin eğitim hayatından başlayarak iş hayatı ve tüm hayatı boyunca çok başarılı olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments