Rüyada sırtında taş taşımak

Rüyada sırtında taş taşımak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, endişe duyulan ve üzüntü yaratan konuların çözüme kavuşacağına, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, sağlığının da bozulacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine delalettir.

Rüyada sırtında taş taşımak gördüyseniz:

  • Anlamsız teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada sırtında taş taşımak ortak olarak bazı kişiler ile bazı çalışmalara gireceğine, hedeflerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına alamet eder.

Rüyada oğlunu sırtında taşımak çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, kazanca ve mutluluğa giden yollarındaki engellerin de ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırtında hasta taşımak ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, insanlar tarafından sevileceğine yorulmaktadır.

Rüyada köpeği sırtında taşımak ilişkilerin noktalanacağına, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine yorulur.

Rüyada sırtında toprak taşımak kendi başına sorunlarını çözmeye çalışacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına rivayet eder.

Rüyada başkasını sırtında taşımak dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine işaret eder.

Rüyada arkadaşı sırtında taşımak insanlara ilim irfan aşılayacağına, sorunlarını kısa zamanda ortadan kaldırıp çok daha başarılı işler yapacağına ve şansının yaver gitmesi ile işlerini kısa bir zaman içinde büyüteceğine inanılır.

Rüyada sırtında adam taşımak bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments