Rüyada sır tutmak

Rüyada sır tutmak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, sıkıntılarının biteceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, işten yana şansının açık olacağına, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına, zor zamanların geride kalacağına yorulur.

Rüyada sır tutmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediğiniz şeyleri veya yapılması gereken değişiklikleri yerine getirmek için biraz daha zaman gerekiyor.

Rüyada sır tutmak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada bir sırrı açıklamak malının ve parasının eksilmeyeceğine, yeni bir dış görünüşe, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sır çözmek sağlığının da bozulacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sır almak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kendisini mutsuz edeceğine işaret eder.

Rüyada sır söylemek yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, kendisini çok sevdiği kişiler ile mutlu bir iş kararı verirken bulacağına işarettir.

Rüyada bir sırrı öğrenmek onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına, allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada sır vermek zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına rivayet eder.

Rüyada sırrını açıklamak ekmeğine leke süreceğine ve helal lokmasına fesat karıştıracağına, işlerin ve kazancın bir anda artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments