Rüyada sır duymak

Rüyada sır duymak işlerinin azalacağına rüya sahibinin de böylece sevdikleri ile daha çok vakit geçirme olanağı elde edeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, ayağının tökezleyip, işlerinin aksayacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kırgınların ve küskünlerin bir araya geleceğine, hayatı boyunca hep sevileceğine delalet eder.

Rüyada sır duymak gördüyseniz:

  • Meydana gelen olaylar işe yaramayan bağlantı, iş ya da ilişkilerden kurtulmak için fırsat oluşturabilir.

Rüyada sır duymak daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sır saklamak sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Rüyada sırrını söylemek bazı ortaklıklar kuracağına, maddi ve manevi olarak zarar görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bir sır öğrenmek güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına, yapılan bütün işlerde çok büyük zararlar edileceğine, endişe duyulan durumlarda destek almak için başvurulan kişilerden destek alınamayacağına rivayet eder.

Rüyada kadın sırrı görmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, gerçeklere yüz çevrileceğine yorulmaktadır.

Rüyada sır çözmek çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine işaret eder.

Rüyada sır vermek iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada sır tutmak endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments