Rüyada bir sır öğrenmek

Rüyada bir sır öğrenmek karşısına her zaman iyi kalpli insanların çıkacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin ters gideceğine, çok zor durumlara düşeceğine, attığı her adımda zarara uğrayacağına, atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, huzur ve mutluluk ortamının yaratılacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına, rahatlığa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir sır öğrenmek gördüyseniz:

  • İçinize kapanık, utangaç tavrınız yüzünden bir türlü sevdiğiniz kişiye açılamıyorsunuz.

Rüyada birinin sırrını öğrenmek evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sır öğrenmek canını sıkan şeyleri yeneceğine, maddi açıdan sıkışık bir dönem geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir sır öğrenmek borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına tabir olunur.

Rüyada bir sırrı öğrenmek araba alınacağına, iyiliğe kavuşacağına delalettir.

Rüyada sırrını açıklamak bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına delalet eder.

Rüyada bir sırrı açıklamak hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, iş alanında atılım yapmakta gözü pek davranılacağına, korkusuz biri olarak şöhret edinileceğine tabir olunur.

Rüyada sırra vakıf olmak beden sağlığının zarar göreceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sır söylemek yeni bir eve taşınacağına, bu ev sayesinde kendisini daha iyi hissedeceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments