Rüyada simli çorap giymek

Rüyada simli çorap giymek girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zamanda kurtulacağına, borçlarını ödeyeceğine, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada simli çorap giymek gördüyseniz:

  • Entellektüel meraklar içerisindesiniz.

Rüyada simli çorap giymek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada sim kartı görmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine, yapılan hataların tekrarlanmayacağına tabir olunur.

Rüyada simli kumaş görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada simli kalem görmek geçmişte yaşadığı acıları, kayıpları, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına inanılır.

Rüyada simli ip görmek merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada simli ruj görmek kendisine ticaret ve meslek hayatında akıl danışılacak ustalığa ve uzmanlığa erişeceğine, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine tabir olunur.

Rüyada simurg görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına tabir olunur.

Rüyada sim sürmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments