Rüyada simit satın almak

Rüyada simit satın almak kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine, tüm parasını kaybedeceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine, verilen  sözlerin tutulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına rivayet eder.

Rüyada simit satın almak gördüyseniz:

  • Daha çok diplomatik ilişkiler bile olsa entellektüel dostluklar sizi memnun edebilir.

Rüyada simit satın almak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada simit yiyen birini görmek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, daha fazla gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada simit satan görmek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada simit ekmek görmek borç batağına düşeceğine, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulmaktadır.

Rüyada simitçiden simit almak işlerin çok kötü bir hale geleceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine delalettir.

Rüyada çay simit görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, endişe veren durumların düzeleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada simit ve susam görmek güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada simit yapmak rakiplerinin üzüleceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments