Rüyada simit satan görmek

Rüyada simit satan görmek çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine, kendi işinin patronu olunacağına, yüzünün güleceğine, elinin darlıktan kurtulacağına, yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine delalettir.

Rüyada simit satan gördüyseniz:

  • Daha iyi sonuçlar elde etmek için, diğerlerinin önerilerini bir kenara bırakıp, kendi yolunuzdan ilerlemenizde fayda var.

Rüyada simitle yüzmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, bereket ve zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada ekmek ve simit görmek büyük bir başarının elde edileceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada simit poğaça satmak maddi olarak çok rahat edeceğine, bir sebeple kendisini çok büyük bir sıkıntının içinde bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım simit görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, eline geçen bütün işleri kara geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin simit yediğini görmek büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine tabir olunur.

Rüyada kandil simidi yemek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, onlar sayesinde moral bulacağına, neşeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada çekirdekli simit görmek hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin simit dağıttığını görmek parasına da para katarak zenginlik elde edeceğine, haksızlık edeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments