Rüyada simitçiden simit almak

Rüyada simitçiden simit almak işlerinin kısa bir sürede hiç olmadığı şekilde büyük bir düşüşe geçeceğine ve yakın zamanda kendisinin bile çok şaşıracağı ve sorun yaşayacağı bir işe karışacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, borçların ödeneceğine, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, kafasının boşalacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine, ortak olarak girdiği işten ortağının yapacağı bir hata yüzünden kısa bir süre içinde ayrılacağına, bu ayrılıktan sonra maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada simitçiden simit almak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Rüyada çekirdekli simit görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine, bazen en yakınındaki kişiden bile şüphe duymasına sebep olacağına, bu yüzden insanlarla arasına sürekli mesafe koyacağına ve kötü duruma düşebileceğini bile bile yalnız kalmayı tercih edeceğine alamet eder.

Rüyada biriyle simit yemek bolluk içinde yaşayacağına, akıp giden zamana rağmen halen istenen noktaya gelinemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada poğaça simit görmek maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına, ardından birçok konuda yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada simit peynir yemek kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına delalettir.

Rüyada simitçiden simit almak kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin simit verdiğini görmek kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine delalettir.

Rüyada simit alıp yemek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, sağlık sorunlarının başgöstereceğine işarettir.

Rüyada simit almak uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments