Rüyada simit yapmak

Rüyada simit yapmak hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, ailesinin öğütlerini dinleyip, sözlerinden çıkmayacağına, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, karasızlık yaşayacağına, çok güzel haberler ile dönüleceğine, bu haberler sayesinde büyük kazanç getirecek bir işe yatırım yapılacağına, karamsar olacağına, kötü günler yaşayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada simit yapmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır sizi hayranlıkla izleyen kişiler fikirlerinizi dinlemekten memnun olacaklardır.

Rüyada simit yapmak iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına ve çok büyük kazançlar elde edip huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çay simit görmek kime danışacağını bilemez olacağına, iş hayatında hiç beklenmeyen bir atılım yapacağına delalet eder.

Rüyada simit verdiğini görmek yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada taze simit yemek toplum içindeki yerin değerleneceğine, hürmetinin, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada simit dağıtmak sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına inanılır.

Rüyada simit sattığını görmek birçok insanla çok uzun süreli tartışmalar yaşayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kandil simidi yemek çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına rivayet eder.

Rüyada simitler görmek hastalıkların biteceğine, işlerinden belirsizlik olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments