Rüyada silahla birini vurduğunu görmek

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, hedeflerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, ticaret hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, eğer şifaysa da şifasını bulacağına, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, işlerin sarpa saracağına, büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada silahla birini vurduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda çaba göstermenin karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, öz güven kazanacağına delalet eder.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına, çevredeki insanlardan da destek alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek hayali kurulan her şeye belli bir zaman sonunda ulaşılacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine tabir olunur.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına rivayet eder.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, başarının ve mutluluğun geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada silahla vurduğunu görmek daha sonra yapılan araştırmalar sayesinde bu durumun düzeltilmesi için çaba harcanacağına, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin birini silahla vurduğunu görmek tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, üzüntülerinin ve mutsuzluğunun son bulacağına delalet eder.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek kişinin tüm hayatının değişeceğine, istenen her şeye sahip olunacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments