Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek aile bireyleri arasında birlik ve beraberliğin sağlanacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kendisini allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına, içinin hafifleyeceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına rivayet eder.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konularda jest ya da yardımlar almak isteyebilirsiniz.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına yorulur.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, atılan adımların kısa sürede başarıya ulaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla vurduğunu görmek eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine delalet eder.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek akrabalarından ve komşularından destek bekleyeceğine, tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, kendisi için rahat bir hayat kurma yolunda çok büyük bir atılım gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine, maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine işarettir.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments