Rüyada silahla adam vurduğunu görmek

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine ve hayırsız insanlara takılacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, sıkıntı yükleneceğine, başını ağrıtan ve kendisini üzen olayları atacağı doğru adımlar ve vereceği hayırlı kararlar sayesinde yakın bir zaman içinde çözeceğine, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, işlerin düzgün gideceğine, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada silahla adam vurduğunu gördüyseniz:

  • Çevrenizde bulunan bir kişinin hakkınızda yapmış olduğu bir dedikodu canınızın sıkılmasına neden olabilir.

Rüyada silahla adam vurduğunu görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına delalettir.

Rüyada birini silahla vurduğunu görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine delalettir.

Rüyada silahla birini vurduğunu görmek elinde avcunda ne var yatırdığı bu işin çok kötü sonuçlar doğuracağına, karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine işarettir.

Rüyada silahla kendini vurduğunu görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına tabir olunur.

Rüyada silahla vurduğunu görmek yapayalnız ve kötü hissedeceğine, bekarsa güzel bir birlikteliğe başlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin silahla kendini vurduğunu görmek yaşamda arzu ettiği ne varsa gerçek olacağına, adının yayılacağına, çevresinin genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kendini silahla vurduğunu görmek hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına, göğsü önde yani mağrur kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin kendini silahla vurduğunu görmek kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments