Rüyada silah görüp ateş etmek

Rüyada silah görüp ateş etmek iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, geçmişte düşünmeden söylediklerinin ve yaptıklarının pişmanlıklarını yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine, kar ve mutluluk getirecek projeler ortaya konacağına, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, ferahlığa çıkılacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine ve başarısız olacağına, sevdiği kişi ile hayatını birleştireceğine, çok mutlu bir birliktelik yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada silah görüp ateş etmek gördüyseniz:

  • Yani herşey bir bakıma zamanlamayı iyi yapmanıza bağlı olacak.

Rüyada silah görüp ateş etmek ruhsal açıdan bunalımda olmaya, kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, yeni alanlara yöneleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ateş görüp söndürmek maddi ve manevi olarak yıkılacağına, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silah görüp kaçmak yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine işarettir.

Rüyada silah görüp vurulmak kurulu bir düzene kısa yoldan ulaşacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine işaret eder.

Rüyada silahla ateş etmek adam öldürmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, işveren koltuğunda oturacağına, birden fazla işyeri sahibi olacağına ve çalışmalarını kusursuz şekilde başarıyla sürdüreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının silahla ateş ettiğini görmek böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada silahla ateş edeni görmek kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına delalet eder.

Rüyada silah ateş etmek dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, sevdiği kişilerle birlikte atacağı adımlar sayesinde çok mutlu ve huzurlu bir aile kuracağına ve yaptığı hataları kısa bir zaman içinde telafi edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments