Rüyada silah ateş etmek

Rüyada silah ateş etmek elinde bulunan imkânlar sayesinde yetenekli bulduğu ve çok sevdiği bir kişiye bir işe girmesi için çok büyük yardımlarda bulunacağına, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, parasal ve ruhsal sorunlar ile boğuşacağına, çok büyük ve kötü olaylar yaşayarak ve dedikodu malzemesi olarak insan içine çıkamaz durumlara geleceğine, rüyayı gören kişinin keyfinin kaçacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yaptığı işlerle insanların gönlünde taht kuracağına ve hayırlı bir kısmet bulup hayal ettiği gibi bir düğünle evleneceğine delalettir.

Rüyada silah ateş etmek gördüyseniz:

  • Karşı cinse isteklerinizi kabul ettirebilir, hemen hemen her konuda ikna edebilirsiniz.

Rüyada silahın ateş ettiğini görmek kazancında da artış meydana geleceğine, her anlamda şifa bulmaya rivayet eder.

Rüyada silahla ateş edilmesini görmek hasret içinde kalacağına, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına alamet eder.

Rüyada silahla havaya ateş ettiğini görmek gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ateşli silahla vurulmak rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, onlara hocalık edeceğine alamet eder.

Rüyada silahla ateş edeni görmek son model arabaya sahip olacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine yorulmaktadır.

Rüyada ateşli silahla yaralanmak çok zor ve sıkıntılı bir dönemden geçerek çok daha büyük işler için hem kendisini yetiştireceğine hem de deneyim kazanacağına, alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına alamet etmektedir.

Rüyada silah ateş etmek sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, inancını bir kenara atacağına yorulmaktadır.

Rüyada ateş etmeyen silah görmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments