Rüyada çakmak vermek

Rüyada çakmak vermek gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, rakiplerin alt edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, ayıplanacağına, bundan sonra çok daha dikkatli olacağına ve sorun ortaya çıkmadan müdahale edeceğine, yüzünü güldürecek bir haber alacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada çakmak vermek gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla yemek yiyebilir ya da içki içebilirsiniz, fikirlerinizi abartılı şekilde sergileyebilir ya da tutamayacağınız sözler verebilirsiniz.

Rüyada birinden çakmak istemek allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çakmak hediye etmek rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, çalıştığı işte mevkisini korumak için pek çok çalışanla işbirliği yapılacağına delalettir.

Rüyada beyaz çakmak görmek yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine tabir olunur.

Rüyada çatı çakmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine inanılır.

Rüyada çakmak toplamak yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, yaşadığı bir rahatsızlığın yakın bir zamanda son bulacağına yorulur.

Rüyada çekiç çakmak anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, çevresindeki kişilere de iş veya para anlamında destek vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çakmaklar görmek anne babayla ters düşüleceğine, istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada tahta çakmak görmek çok daha güzel ve hayırlı işlere gireceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments