Rüyada sigara böreği sardığını görmek

Rüyada sigara böreği sardığını görmek çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, tüm aksiliklerin üst üste geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sigara böreği sardığını gördüyseniz:

  • Romantik planlar söz konusu olabilir.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada börek sarmak uzun zaman çalışmakla bile kapatılamayacak zararlara uğranacağına, çok kötü günler geçirileceğine, mal ve mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada sigara sarmak onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına rivayet eder.

Rüyada sigara sardığını görmek hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Rüyada sigara böreği kızartmak kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sigara böreği yediğini görmek rüyayı gören kişinin o kimseye karşı içine kurt düşeceğine, ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına inanılır.

Rüyada sigara böreği görmek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ot sarmak kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments