Rüyada sigara sardığını görmek

Rüyada sigara sardığını görmek gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, sıkıntılı ve üzüntülü günlerin mutluluk dolu gelişmeler sayesinde son bulacağına, sorun yaşanan kişiler ile aranın düzeltileceğine, kişinin gerçek dostlara sahip olduğuna, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, kişinin kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, bunu allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına tabir olunur.

Rüyada sigara sardığını gördüyseniz:

  • Doğru gelmeyen şeylerin parçası olmaktan kaçının.

Rüyada sigara sarmak sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına, ertelenen bir tatile çıkılacağına, bu sayede yaşanan sorunlardan kısa süre içinde uzaklaşılacağına ve hem maddi hem manevi olarak rahata erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara böreği sardığını görmek her zaman salih kişilerle birlikte olacağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sigara sardığını görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine, yıpranacağına, strese gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin sarma sardığını görmek kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına, kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına alamet eder.

Rüyada saç sarmak elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada tütün sarmak uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine işarettir.

Rüyada vücudunu böcek sarmak insanların iyiliği, doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine delalettir.

Rüyada yaprak sarması sarmak hayatının kolaylaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments