Rüyada lahana sarması sarmak

Rüyada lahana sarması sarmak sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, kişinin bir süre çözüm yolu bulamayıp, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına, iyilik bulacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada lahana sarması sarmak gördüyseniz:

  • Derhal konuya dahil olmanızda fayda var.

Rüyada lahana sarması sarmak ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sarma sarmak her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin sarma sardığını görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yaprak sarması sarmak refahının ve varlığının artacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına işaret eder.

Rüyada sarma sardığını görmek vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, çok verimli bir çalışma içine girileceğine, zenginlik sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada lahana sarması yemek ünleneceğine, yükseleceğine ve hedeflerini gerçekleştirme şansına sahip olacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına tabir olunur.

Rüyada lahana sarması yediğini görmek ummadığı yerden rızka nail olmaya, hayati önemi olmayan hastalıklar yüzünden işlerde aksama görüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz lahana sarması görmek hayalkırıklığı duyacağına, iyi günler yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments