Rüyada şiddetli hortum görmek

Rüyada şiddetli hortum görmek muradın gerçekleşeceğine, dileklerin ve duaların kabul olacağına, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, maddi manevi zengin bir yaşam sürüleceğine, karşısına çıkan bazı fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak kazancını daha arttıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine delalet eder.

Rüyada şiddetli hortum gördüyseniz:

  • Aynı hataları tekrarlamadan önce geçmişte yaşananları hatırlamanızda fayda var.

Rüyada şiddetli hortum görmek yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada denizde şiddetli dalga görmek yapılan yanlışlardan dönülerek çok daha sakin ve aklı başında bir hayat sürdürüleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına yorulmaktadır.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine işarettir.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek şansın yüze güleceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olacağına ve ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde adından sıkça söz ettireceğine işaret eder.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak beklentilerin boşa çıkmayacağına, kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli kavga görmek karşısında kendisinden yardım isteyen birinin olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli dalga görmek aşının da çoğalacağına, hayata karşı cesaretini kıracağına yorulur.

Rüyada şiddetli ağlamak ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, böylece mesleğinde önemli aşamalar kaydedeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments