Rüyada şiddetli deprem görmek

Rüyada şiddetli deprem görmek büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, rızkın genişleyeceğine, bu sayede rüya sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, işlerinde başarılı olacağına, başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, kişinin yaşadığı tüm aksiliklerin ve başarısızlıkların ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada şiddetli deprem gördüyseniz:

  • Değişiklikleri birden yapmanız sakıncalı olabilir.

Rüyada şiddetli deprem görmek yatırımlarının kendisine kar getireceğine, geçiminin güçleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada şiddetli deprem olduğunu görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, dini vecibelerini yerine getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli deprem görmek tebrik edileceğine, kazancın daha da arttırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şiddetli akan nehir görmek sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine işarettir.

Rüyada şiddetli kar görmek işlerindeki bereketin, bolluğun, verimin kaçacağına, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada şiddetli kavga görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada denizde şiddetli dalga görmek beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli yağmur yağdığını görmek aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, sorunlu bir akrabanın yardımına koşulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments