Rüyada şiddetli ağlamak

Rüyada şiddetli ağlamak göğsü önde yani mağrur kimse olacağına, hayatının kötüleşmeye başlayacağına, yıkılacağına, gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, sorunların günden güne artacağına, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, üzücü olaylar yaşanacağına, hayırlı başlayan işlerin zararlı biteceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine inanılır.

Rüyada şiddetli ağlamak gördüyseniz:

  • İyi gitmeyen şeyler varsa, ısrarla bağlı kalmak doğru olmayabilir.

Rüyada şiddetli ağlamak elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına alamet eder.

Rüyada çok şiddetli ağlamak dertlerin ve sıkıntılarının son bulacağına, acıların ve gözyaşının dineceğine, iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine delalet eder.

Rüyada şiddet uygulamak tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, hak yemeyeceğine, hırsızlık, haksızlık yapmayacağına inanılır.

Rüyada şiddetli akan dere görmek yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmura yakalanmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada şiddetli deprem görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine delalet eder.

Rüyada şiddetli yağmur altında ıslanmak itibar göreceğine, zaferlere doymayacağına tabir olunur.

Rüyada çok şiddetli fırtına görmek başkasının hakkına göz dikileceğine, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments