Rüyada şiddetli kavga görmek

Rüyada şiddetli kavga görmek hayatının bir anda cennete döneceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada şiddetli kavga gördüyseniz:

  • İşlerinize karışan veya size kendinizi yetersiz hissettirmeye çalışan kişiler söz konusu olabilir.

Rüyada şiddetli kavga görmek olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, mutluluk bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada şiddetli kavga etmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına inanılır.

Rüyada şiddetli akan dere görmek rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, çok kötü durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada çok şiddetli deprem görmek epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok şiddetli rüzgar görmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına rivayet eder.

Rüyada denizde şiddetli dalga görmek kişinin amaçlarına ulaşma mutluluğuna ve şansına ereceğine, kişinin sevdikleri ile bol muhabbette olacağına delalettir.

Rüyada şiddet görmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kendi gelişimini bambaşka bir yöne taşıyacağına inanılır.

Rüyada şiddetli yağmur görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments