Rüyada koyunla boğuşmak

Rüyada koyunla boğuşmak sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, hayatının adeta cennete döneceğine, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, çok sevineceğine yorulur.

Rüyada koyunla boğuşmak gördüyseniz:

  • Dostlarınızla, sevdiğiniz kimselerle her zamankinden daha fazla birlikte olacak, onlarla güzel vakitler geçireceksiniz.

Rüyada koyunla boğuşmak aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına, yeni bir ev alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızla boğuşmak geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, mutsuz ve üzgün hissetmesine neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gemide dalgalarla boğuşmak manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve yapılacak olan bir iş sayesinde maddi olarak rahat bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada öküzle boğuşmak yanlış yatırımlar yapacağına, büyük işlere girerek hayal ettiği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada denizde dalgalarla boğuşmak bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, daha bir sevileceğine inanılır.

Rüyada denizde dalgayla boğuşmak huzura, keyfe, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına tabir olunur.

Rüyada aslan boğuşmak umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada ayıyla boğuşmak yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments