Rüyada ayı ini görmek

Rüyada ayı ini görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına, hayatın rüya sahibine güleceğine, yeni kısmetlere nail olacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedeceğine ve insanların imrenerek baktığı bir kişi olacağına, girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada ayı ini gördüyseniz:

  • Kendi işinizi kendiniz yapın.

Rüyada ayı ini görmek her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, elindekileri de alıp götüreceğine yorulmaktadır.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine rivayet eder.

Rüyada yokuş inip çıkmak aldığı iyi aile terbiyesi ve eğitim sayesinde herkesin takdirini toplayacağına, zarafet ve incelik ile dolu bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada arabadan inip yürümek çalışkan bir kişi olunacağına, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada attan inip eşeğe binmek eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, rahata kavuşacağına ve keyfini süreceğine delalet eder.

Rüyada merdivene inip çıkmak yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak beddua ve ah alacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada uçağın inişini görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments