Rüyada merdivene inip çıkmak

Rüyada merdivene inip çıkmak daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, ticaretin düzene gireceğine ve kazançlı şekilde ilerleyeceğine, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına işaret eder.

Rüyada merdivene inip çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı endişeleriniz olabilir veya bazı konularda kötümser düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada merdivene inip çıkmak çok büyük kazançlar elde edileceğine, içine düşen fesada yeniliceğine inanılır.

Rüyada asansörden inip merdivenle çıkmak kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, başarısız olacağına, kötü günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdivenlerden inip çıkmak iş sahibi olacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine rivayet eder.

Rüyada merdivenleri inip çıkmak aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına, çok şaşırıp büyük bir mutluluk yaşayacağına işarettir.

Rüyada merdivenden inip çıkmak işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven inip çıkmak derdin ve sıkıntının biteceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine ve aradığı mutlu hayatın sahibi olmayı başaracağına, çekilen zahmetin sona ereceğine delalettir.

Rüyada merdiven inip çıktığını görmek maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada merdivenden inip çıktığını görmek sorunlarını çözmelerinde ve iş konusunda destek olacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments