Rüyada arabadan inip yürümek

Rüyada arabadan inip yürümek bir koyduğu işten üç alacağına, rüya sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın artacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada arabadan inip yürümek gördüyseniz:

  • Pratikte size hiç bir faydası dokunmayacak işlerle ilgilenmeniz nedeniyle gereksiz yere vakit kaybedebilirsiniz.Görünüşe göre işinizle ilgili konulan halletmede biraz sıkıntılar yaşayacaksınız.

Rüyada arabadan inip yürümek kara ve yaslı günler geçireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına tabir olunur.

Rüyada arabadan inip bisiklete binmek dertlerinin sonunun geleceğine, işinin yoluna gireceğine yorulur.

Rüyada arabadan inip kaçmak rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine, hayatının tamamen altüst olacağına delalet eder.

Rüyada eşekten inip ata binmek maddi açıdan çok rahat ve hayırlı yerlere gelineceğine, çok büyük kısmetlere sahip olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdi ini görmek övgü dolu sözler duyacağına, borçlarının biteceğine, gelecek için karlı yatırım yapabileceği kadar sermayesinin olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asansörde inip çıkmak elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, kazançların artacağına delalet eder.

Rüyada uçağın inişini görmek sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada merdiven inip çıkmak iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
S. Busra

Ruyamda babamin arabasinda gidiyorduk. Sonra araba duraksayinca ben arabadan indim ve yurumeye basladim. Sonra onlar isiklara geldi. Ben yuruyorum fakat bir yandan da nerdeler diye onlars bakiyorum. Isiklarda kayboldu araba.Tabir ederseniz sevinirim.