Rüyada sevgiliyle ıslanmak

Rüyada sevgiliyle ıslanmak doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile rüyayı gören kişinin kendisini başka işlere vereceğine, haneye bereket geleceğine, aile hayatı içinde çok sevinçli haberler alınacağına, kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine inanılır.

Rüyada sevgiliyle ıslanmak gördüyseniz:

  • Biraz hayalci, daha doğrusu aldırmaz olacağınız için harcamalarınıza önem vermeyebilirsiniz.

Rüyada sevgiliyle ıslanmak daha iyi bir eve çıkılacağına, herkesin istediği şeye kavuşacağına, aile bireyleri arasındaki bağın her geçen daha sağlam bir hal alacağına ve çok mutlu, huzurlu ve refah içinde bir hayat sürüleceğine, eldeki imkanların beklenmeyen bir sebepten ötürü kaybedileceğine rivayet eder.

Rüyada eski sevgiliyle yağmurda ıslanmak aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgiliyle yağmurda ıslanmak para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada birisi tarafından ıslanmak işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuranın ıslandığını görmek işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada deniz dalgasıyla ıslanmak bir süre daha sıkıntı çekeceğine, sorunların birdenbire daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada yorganın ıslandığını görmek düşmanlar ile mücadele edeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine delalettir.

Rüyada nisan yağmurunda ıslanmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments