Rüyada deniz dalgasıyla ıslanmak

Rüyada deniz dalgasıyla ıslanmak kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına, yaptığı kötülüklerin cezasını çekmesi için elinden gelen herşeyi yapacağına, zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, uzunca bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına delalet eder.

Rüyada deniz dalgasıyla ıslanmak gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Rüyada deniz dalgasıyla ıslanmak yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, büyük bir ferahlama yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada deniz dalgasında ıslanmak hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine inanılır.

Rüyada dalgayla ıslanmak uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada dalgadan ıslanmak gelecekte yüzünün güleceğine, ekonomik olarak kalkınacağına işarettir.

Rüyada dalgada ıslanmak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, dinin emirlerini hiçe sayacağına işaret eder.

Rüyada deniz suyundan ıslanmak hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada denize düşüp ıslanmak bir sebeple epey üzüntü yaşayacağına, üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada deniz kenarında ıslanmak eşinin her zaman kendisine saygı göstereceğine ve el üstünde tutulacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments