Rüyada sevgilisinin elini tutmak

Rüyada sevgilisinin elini tutmak çok rüyada başkası tarafından taşlanmak alınan bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, sevimsiz bir kişi ile kurulmuş bir ortaklıkta zor zamanlar yaşanacağına, kasasının daha çok para dolacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisinin elini tutmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler sizi ya da seçimlerinizi eleştirebilirler.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak güzel fırsatların ele geçirileceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine alamet eder.

Rüyada sevgilin elini tutmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına rivayet eder.

Rüyada sevgilini elini tutmak sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, zararlarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sevgilisinin elini tutmak hakkaniyetine göre değer kazanacağına, istenmeyen durumlarla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgili elini tutmak çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilisini elini tutmak konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Rüyada eski sevgili elini tutmak kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments