Rüyada sevgilin elini tutmak

Rüyada sevgilin elini tutmak maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, geleceğinizin güzel olacağına, yeni dostluklar ve arkadaşlıklar edineceğine, geçmişini arkada bırakacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, anne veya babadan gelen bir parayla kendi işini kurarak yepyeni bir alanda çalışmaya başlanacağına, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada sevgilin elini tutmak gördüyseniz:

  • Fırsatlar, olanaklar veya şanslar tek tek yüzünü göstermeye başlayabilir.

Rüyada sevgili elini tutmak ferah bir döneme girileceğine, refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilin elini tutmak yeni işler alacağına, kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına inanılır.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, dertlerden, tasalardan ve sıkıntılardan uzak, aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada sevgilisinin elini tutmak ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına yorulur.

Rüyada eski sevgilisinin elini tutmak tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına delalet eder.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak ömür boyu başarılı olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına ve başarıların ardı arkasının kesilmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin elini tutmak şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, başarılarının ve kazancının artacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments