Rüyada sevgilini elini tutmak

Rüyada sevgilini elini tutmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, işlerinin yoluna gireceğine, gün geçtikçe kendisine daha iyi bir yol çizeceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, malının, parasının ve canın güvende olacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, manevi olarak da yıpranacağına alamet etmektedir.

Rüyada sevgilini elini tutmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişileri ihmal etmeniz veya çok fazla sosyalleşmeniz ilişkilerinizde problemlere neden olabilir.

Rüyada eski sevgili elini tutmak kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına işarettir.

Rüyada sevgilinin elini tutmak kötü günler geçireceğine, zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, imkânlarının da genişleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşının sevgilisinin elini tutmak sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına, yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ayrıldığı sevgilinin elini tutmak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, üçüncü gözünün açılacağına delalettir.

Rüyada sevgilini elini tutmak sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, anne baba dualarının alınacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisini elini tutmak kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada eski sevgilinin elini tutmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada sevgili elini tutmak depresif ruh halindeyseniz kurtulacağınıza, başarılar elde edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments