Rüyada kendi düğününe gidememek

Rüyada kendi düğününe gidememek dinde bilginleşeceğine, tüm maddi ve manevi sorunların ereceğine, sıkıntıların çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, büyük üzüntüler yaşanan bir dönemin bittiğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, birikmiş parasının olacağına, hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine işarettir.

Rüyada kendi düğününe gidememek gördüyseniz:

  • İhtiyaçlarınızdan ödün vermeden de, özel veya işle ilgili amaçlarınıza ulaşabilirsiniz.

Rüyada akrabalarla düğüne gitmek başarılarının eksilmeyeceğine, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine işarettir.

Rüyada eşiyle düğüne gitmek kısmetlerinin de kapanacağına, iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına delalet eder.

Rüyada sevdiğinin düğününe gitmek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, yanlıştan uzak durarak, her zaman doğru olanın peşinden gidileceğine delalet eder.

Rüyada akraba düğününe gitmek dost görünen tehlikeli ve zararlı bir düşmanla dost olup onunla vakit geçirmeye, tüm parasını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada ölüyle düğüne gitmek kendisini çok iyi yerlere götürecek bazı adımlar atacağına ve işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine inanılır.

Rüyada kendi düğününe gitmek ortaklık kurulan bir kişi ile yeni çalışmalara imza atılacağına, eline geçen kazancı boşa harcayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düğüne gitmek için hazırlanmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın düğüne gitmek eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, korkularından, kötü duygularından arınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments