Rüyada sevgilisine tokat atmak

Rüyada sevgilisine tokat atmak çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, çok büyük ve hayırlı işlere girileceğine, kendisini çok zor durumlarda bulacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, rüya sahibinin kadın olması halinde de evde sözü geçen kimse olacağına, sözler sarf edeceğine, aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına delalet eder.

Rüyada sevgilisine tokat atmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla bir araya gelmenizi sağlayacak programlar yapabilirsiniz.

Rüyada sevgiline tokat atmak sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak büyük borçlara girmeyeceğine, ilk zamanlarda parasal sıkıntılar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sevgiliye tokat atmak yaşadığı sıkıntılarından, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına, dertlerin ağırlığından kurtularak kuş gibi hafifleyeceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına tabir olunur.

Rüyada sevgilisine tokat atmak yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada adama tokat atmak koşulları gözden geçirerek en kısa zamanda rahata erişmek için gerekli adımların atılacağına, istediği gibi yaşayacağına, az çalışarak çok gezeceğine alamet eder.

Rüyada birisine tokat atmak kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine işaret etmektedir.

Rüyada polise tokat atmak sahip olduklarının kıymetini bileceğine, yaşamının tadını çıkaracağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments