Rüyada sevgiliye tokat atmak

Rüyada sevgiliye tokat atmak dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bu sayede rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine, güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliye tokat atmak gördüyseniz:

  • Plan veya fikirlerinizi kısmi olarak paylaşmanızda fayda var.

Rüyada sevgiliye tokat atmak insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada sevgiline tokat atmak insanlardan uzaklaşılacağına, neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, mutluluğun günden güne daha da artacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, verdiği emeğin hakkını sonuna kadar alacağına, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine inanılır.

Rüyada sevgilisine tokat atmak sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine delalet eder.

Rüyada kadına tokat atmak bayram tadında bir ömür geçireceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğe tokat atmak aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada adama tokat atmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments