Rüyada eski sevgiliye tokat atmak

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak iyi, hayırlı bir evlat olacağına, sonucun olumsuz olması halinde de suçun kendisinde kalacağına, aile hayatında bir sıkıntı varsa düzeleceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerinin kısa bir süre içinde yaşadığı üzüntülü ve kötü durumların hiç sorun yaratmadan ortadan kalkacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, arzu ve isteklerinin gerçekleşmesine yorulmaktadır.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak gördüyseniz:

  • Rastgele bir öneri hukuki, resmi, gayrimenkul, eğitim v.b konularda yaşanan bir zorluğu çözmenizde yardımcı olabilir.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, fikirlerinin amacına ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak kendisine katkılarda bulunacak, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilisine tokat atmak yanlışının da çevresinde deyim yerindeyse yüzünün kızarmasına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiline tokat atmak çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, neşesini ve huzurunu yitireceğine işarettir.

Rüyada sevgiliye tokat atmak çok sorunlu günler geçireceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, kısmetinin ve şansının da her zaman açık olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, hayır duaları alınacağına işaret eder.

Rüyada eski sevgiline mesaj atmak problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, geçim derdi çekmeyeceğine delalettir.

Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments