Rüyada sevgilisinden tokat yemek

Rüyada sevgilisinden tokat yemek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, bekarlar için evlenmeye, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, büyük atılımlar yapılacağına, yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinden tokat yemek gördüyseniz:

  • pazarlık aşamasında olabilirsiniz.

Rüyada sevgiliden tokat yemek borçlarının kapanacağına, düşmanlarını bile affedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilisinden tokat yemek kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına inanılır.

Rüyada eski sevgiliden tokat yemek bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, her zaman sevgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyle tokat atmak huzurlu günlerin biteceğine, bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına inanılır.

Rüyada sevgilisine tokat atmak sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiline tokat atmak sıkıntı getiren kişilerin hayata gireceğine, hasretlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye tokat atmak kişinin dertlerinin ve kısmetsizliklerin biteceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, görgülü ve kültürlü olacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevgiliye tokat atmak yeni bir ev alınacağına, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments