Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek ferahlığa çıkılacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, yüzünün gülmeye başlayacağına, şansının ve bahtının açılacağına, yükünün hafifleyeceğine, akıl vereceğine, refaha erişileceğine, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, eşler arasında bir soğukluk olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini gördüyseniz:

  • Gelecekte daha konforlu yaşamanıza yardım edecek şekilde bütçe yapmalısınız.

Rüyada sevgilinin istemeye gelindiğini görmek sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine tabir olunur.

Rüyada birini istemeye gelindiğini görmek karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine, hem tecrübe hem de sermaye kazanacağına rivayet eder.

Rüyada istemeye gelinmesi görmek işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, çok başarılı işlere imza atacağına inanılır.

Rüyada istemeye gelinmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine tabir olunur.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına işaret eder.

Rüyada sevgilisinin istemeye geldiğini görmek ancak daha sonra hayırlı ve sevinçli haberlerin alınması sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kazançlı çalışmalar yapılacağına, sorunların biteceğine, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına, hane içine ay doğacağına, aksiliklerin, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına, karanlığın biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi istememek çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments