Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek kendini tatmin etmek için yaşayacağına, rızkının genişleyeceğine, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, tövbe etmeye, gerek işle ilgili gerek sosyal hayatla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, güzel huylarının değişeceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek gördüyseniz:

  • Duygu dünyanızı başkalarının kararları veya yönlendirmeleri sonucu bir tarafa itmek zorunda değilsiniz.

Rüyada sevgiliyi istemeye gitmek doğruluktan ayrılmayacağına, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgiliyi istemeye gitmek geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, zorlukların baş göstereceğine delalet eder.

Rüyada kızı istemeye gitmek rakiplerine yenileceğine, yetki ve söz sahibi olacağına, önemli ve büyük işlerin başına getirileceğine yorulur.

Rüyada bir kızı istemeye gitmek dualarının karşılığını göreceğine, dertlerin sonlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada sevdiği kızı istemeye gitmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine, layık olduklarının allah tarafından da, kul tarafından da kendisine nasip edileceğine rivayet eder.

Rüyada askere gitmek istememek adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine delalettir.

Rüyada hacca gitmek istememek içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına delalet etmektedir.

Rüyada istemeye gitmek ele geçen paranın daha da artacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments